GEZond Leiden | Contact

Contactpersoon

Judith van Zuijlekom, secretaresse Stichting GEZond Leiden

T: 071 516 2 532
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet te gebruiken voor zorggerelateerde vragen of verzoeken)

 

Gegevens opvragen

De jaarverslagen en jaarplannen van Stichting GEZond Leiden zijn op te vragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Klachten

De zorgverleners die aangesloten zijn bij GEZond Leiden doen hun best de samenwerking onderling en de zorg aan de patiënt zo goed mogelijk te regelen. Heeft u toch klachten of verbeterpunten over de manier waarop de zorgverleners samenwerken dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de zorg. U kunt dit bespreken met de zorgverlener bij wie u onder behandeling bent. Of u kunt het bijgevoegde klachtenformulier invullen of een mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uiteraard kunt u ook een brief schrijven. Bij klachten zullen we in goed overleg een oplossing zoeken. U ontvangt in ieder geval binnen twee maanden een reactie.